...

Over ons

Over ons

Wie is INNI publishers?

Wij zijn het baken en kompas voor u als preventieadviseur, milieucoördinator, milieudeskundige, politiedienst en lokale overheid. Onze expertise is up-to-date juridische en professionele informatie, die een brug naar uw praktijk slaat. Onze missie is om u steeds efficiënter en steeds correct te laten werken. Daarom maakt ons aanbod een sterke digitale versnelling door. Alleen zo kunnen we onze missie voor u blijven waarmaken.

Het nieuwe initatief INNIwise is daar een treffend voorbeeld van. Deze praktische online toolkit bundelt voor u als preventieadviseur al onze kennis over het thema ‘Welzijn op het werk’. De toolkit is uw online assistent waarmee u actuele wetgeving makkelijker omzet in een praktisch beleid. De heldere toelichtingen, checklists en andere tools zijn daarvoor een sterke meerwaarde. Alle praktische informatie rond ‘Welzijn op het werk’ treft u voortaan dus aan op één plaats: INNIwise.

Dit online platform onderscheidt zich door een mix van expertkennis en dialoog. U vindt in INNIwise snel kwaliteitsvolle informatie voor uw strategie. Wat INNIwise nog efficiënter maakt, is dat u uw vragen direct aan de auteur van de informatie kunt stellen. Omdat we geloven in de kracht van communities, delen we de antwoorden op INNIwise. Zo leert u steeds van andere organisaties.

INNI publishers

Industrielaan 5. B-8501 Heule
T +32 (0)56 36 32 09
E publishers@innigroup.com
BTW BE 0418.420.485