...

INNI publishers Webinars: word wijzer door in uw kot te blijven!

Is uw huis ook uw nieuwe kantoor? Dan hebben we voor u iets nieuws als welkom én inspirerende afwisseling van uw werkdag: de INNI publishers’ Webinars.

 

“INNIwise is voortgekomen uit marktonderzoek met preventieadviseurs. Daaruit bleek duidelijk de behoefte aan informatie in een digitale vorm én de nood aan zeer praktische ondersteuning, ook digitaal.”

Elke dinsdag en donderdag om 11u30

Meld je aan

 

Raak snel vertrouwd met de praktische uitvoering van het nieuwe AREI 2020.

Het nieuwe AREI 2020 betekent een groot aantal veranderingen én verbeteringen rond de reglementering voor elektrische installaties. Onze experten zijn reeds vertrouwd met de nieuwe regelgeving en weten hoe u haar praktisch toepast in uw organisatie.

Tijdens dit gratis webinar leert u:

  • wat de grote veranderingen en nieuwigheden zijn
  • welke gevolgen ze hebben voor nieuwe en bestaande installaties
  • waar u op moet letten bij de praktische uitvoering in uw organisatie
  • wat de valkuilen en opportuniteiten zijn
  • hoe je medewerkers vertrouwd maakt met het nieuwe AREI
  • met een aantal cases hoe u AREI 2020 succesvol introduceert

Donderdag 23 april om 12u

Meld je aan

 

Geloof maar niet dat massaal collectief van thuis uit werken het aantal stressklachten en burn-outs zal terugdringen. De hele dag door communiceren thuiswerkers immers digitaal. En daar loopt het vaak mis. Want wie kent de verborgen natuurwetten van de nieuwe wereld van Outlook, Teams, Zoom, chat, Skype en Whatsapp? Weet jij hoe je de digitale slag- én veerkracht van je collega’s kunt behouden in tijden van telewerk, zonder te bezwijken onder communicatiestress en information overload?

Het webinar Stressvrij thuiswerken in digitale tijden is een totaalprogramma dat mensen en organisaties helpt om efficiënter om te springen met elektronische communicatietools. Ook wanneer ze door omstandigheden gedwongen zijn om langere tijd op afstand te werken.

Vrijdag 24 april om 10u

Meld je aan

Recent

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

INNI group nv

Industrielaan 5. B-8501 Heule
T +32 56 36 32 11
E info@innipublishers.com
BTW BE 0418.420.485