...

See-days 2020: kom kijken én luisteren naar onze primeurs INNIsure en INNIwise!

INNI publishers blijft innoveren en lanceert twee gloednieuwe tools voor wie betrokken is bij welzijn op het werk. Op See-days 2020 – hét event rond preventie, milieu en ergonomie in Flanders Expo Gent – maakt u met beide kennis tijdens een seminar en met demo’s.

INNIsure is de nieuwe legal compliance tool. Voor preventieadviseurs is het de eenvoudigste en veiligste manier om op elk moment volledig in regel te zijn met de wetgeving rond welzijn op het werk. INNIsure maakt het immers mogelijk om uw preventiemaatregelen automatisch te toetsen aan de wetgeving en alle updates ervan! Kortom, met INNIsure hebt u het altijd bij het rechte eind!

Tijdens See-days 2020 zal Sim Doolaege een boeiend seminar verzorgen. De titel: ‘Legal Compliance: de transitie van status naar deugdelijk beheer’. Sim zal met praktische inzichten aantonen dat denkoefeningen rond legal compliance evolueren naar een actiematig model. Het doel is duidelijk: legal compliance is de nieuwe manier om de kwaliteit van preventie en de resultaten naar een hoger niveau te tillen.

We kunnen het seminar van Sim op See-days 2020 – donderdag 6 februari in Flanders Expo Gent, van 13.30 tot 14.30 – van harte aanbevelen.

De tweede innovatie is INNIwise, de nieuwe praktische digitale toolkit voor preventieadviseurs. Met deze toolkit beschikt u over gebruiksvriendelijke modelformulieren, checklists, stappenplannen, schema’s en instructiekaarten. Bovendien kunt u online vragen stellen aan experts en deelt u in de loop van het voorjaar via INNIwise uw ervaringen met andere preventieadviseurs.

We nodigen u van harte uit om tijdens See-days 2020 een demo van INNIwise te komen bekijken. Zo merkt u meteen hoe u met INNIwise sneller stappen zet voor uw preventiebeleid. De demo’s zijn doorlopend, dus kom zeker even langs op de stand van INNI publishers.

Meer informatie vindt u op www.see-days.be.

 

Gepubliceerd op 23 januari 2020.

Recent

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

INNI group nv

Industrielaan 5. B-8501 Heule
T +32 56 36 32 11
E info@innipublishers.com
BTW BE 0418.420.485