...

Testimonial Dirk Dils

“Ik denk na over telewerk in de toekomst. Ik zal de hulp van INNIwise hier zeker bij kunnen gebruiken”

Dirk Dils kwam als consultant voor erg diverse uitdagingen te staan bij het begin van de coronacrisis. “Dankzij de praktische online tool van INNIwise zie ik door het bos de bomen weer wat beter.”

Dirk is consultant in veiligheid en preventie voor verschillende opdrachtgevers, waaronder een school, een bouwbedrijf en een kleinere kmo. “Ik neem er, al dan niet tijdelijk, preventieadviseurtaken op mij. Ook begeleid ik bedrijven bij VCA-certificatie en doe ik audits voor legal compliance.”
Hij volgde een webinar over de coronacrisis bij INNIwise, zocht documentatie op via de online tool en bleef op de hoogte van de actuele situatie via nieuwsupdates. Ook is hij van plan om in de nabije toekomst experts te contacteren voor advies.

Consulteren van wetgeving en documenten

De coronacrisis zorgde voor heel wat nieuwe wettelijke verplichtingen voor bedrijven. Het is de taak van de preventieadviseur om ervoor te zorgen dat ze die ook correct toepassen. Dirk was zowel betrokken bij het begin van de lockdown als de huidige heropstart.

“Erg handig dat alle wettelijke informatie gemakkelijk terug te vinden is via INNIwise”

“In het begin hield ik mij voornamelijk bezig met te bepalen wie thuis kon werken en wie op een veilige manier naar kantoor kon komen. De heropstart brengt weer andere uitdagingen met zich mee: het gebouw herinrichten en bekijken wie wanneer kan terugkomen. Voor een bouwfirma ging het o.a. om het plaatsen van plexiglas als tussenschot in de camionettes. Ik werk ook voor een internationale school, daar moesten we naast de algemene maatregelen ook rekening houden met specifieke maatregelen voor het onderwijs. Erg handig dat al die wettelijke informatie gemakkelijk terug te vinden is via INNIwise.”
Ook het downloaden van praktische documenten kwam al van pas in zijn dagelijks werk. “Voor een kleinere kmo heb ik controlechecklijsten gedownload bij INNIwise voor de indienststelling van beschermingsmiddelen.”

Vragen stellen aan experts

Naar aanleiding van corona denkt Dirk momenteel na over telewerken in de nabije toekomst. “Ik zal hierover zeker experts contacteren via INNIwise. Ik zal hun hulp kunnen gebruiken, want er is nog veel werk aan de winkel op dat vlak. Een bedrijf waar ik voor werk stelt bijvoorbeeld 250 mensen te werk die tot eind juni zoveel mogelijk moeten thuiswerken. Er zijn hier echter nog geen strikte en duidelijke afspraken rond gemaakt.”

Wat heeft je overtuigd om een abonnement te nemen?

“Ik had eerst een proefabonnement. Ik kende INNI Publishers voordien al omdat ik een aantal boeken besteld had in het verleden. Het meest interessante vind ik het feit dat je de tool overal kan gebruiken. Ik werk niet vanuit één locatie en zit vaak bij verschillende klanten ter plekke. Alle info die ik nodig heb kan ik zowel thuis als op locatie raadplegen. Echt een meerwaarde.”

Ervaar alle voordelen van INNIwise met een gratis proefabonnement

INNIwise: de praktische voordelen

  • Toegang tot de community van preventieadviseurs
  • Praktische tools (checklists, fiches, stappenplannen)
  • Vragen stellen aan experts
  • FAQ’s raadplegen
  • Updates van de wetgeving

Neem hier een gratis proefabonnement

Recent

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

INNI group nv

Industrielaan 5. B-8501 Heule
T +32 56 36 32 11
E info@innipublishers.com
BTW BE 0418.420.485