...

Een klant aan het woord. INNI publishers in gesprek met Hans Goorden (Goorden & Glibert BVBA).

Professionals in mensentaal en correct informeren over kwaliteit, veiligheid en milieu. Daar maken we bij INNI Publishers grondig werk van. En dat onze klanten dit appreciëren, blijkt alvast uit de onderstaande beknopte getuigenis van Hans Goorden, Senior Legal Consultant bij Goorden & Glibert BVBA en al vele jaren trouwe klant.

Welke publicaties van INNI Publishers staan momenteel in uw bibliotheek?

“Ik gebruik momenteel de volgende boeken van jullie: “Kwaliteits-, veiligheids- en milieumanagementsystemen” en “De norm ISO 45001, Veiligheidsmanagementsystemen” van Jan Dillen en “Actuele uitdagingen voor de veiligheid en de gezondheid op het werk” van Jan Van Peteghem.”

Hoe gebruikt u deze publicaties in uw dagelijkse werkdossiers?

“Deze boeken zijn zeer instructief en bieden een uitstekende vertaling van theorie naar praktijkadvies en -tips. De auteurs slagen erin om complexe regelgeving om te zetten naar informatie die niet te technisch, en hierdoor zeer toegankelijk is. Zelf ben ik bijvoorbeeld zeer actief betrokken bij de advisering over en implementatie van ISO 45001-veiligheidsmanagementsystemen, en het boek van Jan Dillen is hierbij voor mij een onmisbaar werkinstrument geworden.”

Wat zijn andere sterke punten van de boeken?

“Ik vind dat de publicaties van INNI Publishers een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Uiteraard zijn ze leerzaam, maar ze zijn ook to-the-point, mooi verzorgd uitgegeven en – toch ook niet onbelangrijk voor professionele publicaties – onberispelijk qua taalgebruik. En last but not least: de boeken zijn ook zeer handig qua formaat, en dus neem ik ze met plezier mee bij mijn klantenbezoeken. Ik kan elke HSE-professional de boeken van INNI Publishers dan ook warm aanbevelen!”

 

Gepubliceerd op 4 maart 2020.

Recent

Screen-Shot-2018-08-13-at-18.47.37.png

INNI group nv

Industrielaan 5. B-8501 Heule
T +32 56 36 32 11
E info@innipublishers.com
BTW BE 0418.420.485